Z RODZINNEJ PASJI DO SUKCESU
Właścicielem Piekarni i Cukierni jest Tomasz Kaszuba, który został wyróżniony w 2008 roku na Mistrzostwach Świata Piekarzy, Cukierników EUROPAIN w Paryżu, w kategorii Bagietki i Pieczywo Specjalne. Piekarnia powstała w miejscowości Tworków i produkujemy szeroki asortyment wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Nasze specjały to pieczywo żytnie, ziarniste, kołacze weselne, serniki, tarte oraz torty specjalne. Wszystkie wyroby produkowane są na tradycyjnych recepturach oraz naturalnych składnikach, dzięki którym nasze produkty wyróżnia doskonały smak.
Produkty w naszej piekarni – cukierni, są wykonane starannie z zachowaniem tradycyjnych procesów technologicznych, polegających na prowadzeniu naturalnych kwasów chlebowych i rozczynów. Ciasta, torty, kremy, wszystkie słodkości robione są domowymi sposobami. Nasze wyroby wykonujemy z dużą dbałością o szczegóły, wydłużając w ten sposób czas procesów produkcyjnych, które przekładają się na gotowe produkty, (chlebek, bułeczka, ciastko, torcik) wolne od półproduktów, tzw. mixów oraz polepszaczy do pieczywa.

TRADYCYJNE RECEPTURY
Korzystamy z tradycyjnych przepisów, które wykorzystywali nasi dziadkowie. Dzięki temu oferujemy najwyższej jakości naturalne pieczywo, pełne bogatych smaków.